Știrile zilei

Porsche-ul i-a salvat viața! (foto+video)

Vrei să te ținem la curent cu ultimele știri? Click AICI!

Un basarabean în vârstă de 62 de ani a produs astăzi un accident rutier grav, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital. Șoferul vinovat a scăpat teafăr grație rezistenței bolidului pe care îl conducea, dar celelalte două mașini izbite s-au făcut praf.

O coadă de peste cinci kilometri s-a format astăzi pe DN2E85, din cauza unui accident rutier petrecut între Gura Câlnăului și Potârnichești. Trei autoturisme s-au ciocnit, după ce un basarabean de 62 de ani, care se deplasa pe direcția Râmnicu-Sărat – Buzău,  la volanul unui Porsche, a intrat pe contrasens, lovind alte două mașini care circulau regulamentar.

Din impact, un Volkswagen a ricoșat într-un gard iar un Cielo aproape că s-a dezintegrat. Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto din Cielo, un cetățean de 38 de ani din Vadu Pașii, și a pasagerei din mașina acestuia, o femeie de 61 de ani. La spital a ajuns și o pasageră de 66 de ani din Volkswagen, cu leziuni ușoare.

Polițiștii iau acum în calcul mai multe variante. Un scenariu ar fi acela că șoferul autoturismului Porsche a vrut să depășească, ori l-a furat somnul, iar într-o fracțiune de secundă s-a trezit pe contrasens. Cert este că accidentul putea avea consecințe mult mai grave.

În urma accidentului, traficul a fost întrerupt pe DN2 E85 mai bine de o oră. Pe drumul european s-au format cozi de mașini, ceea ce a stârnit revolta șoferilor care au așteptat în coloane.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5