Știrile zilei

Porsche-ul i-a salvat viața! (foto+video)

Vrei să te ținem la curent cu ultimele știri? Click AICI!

Un basarabean în vârstă de 62 de ani a produs astăzi un accident rutier grav, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital. Șoferul vinovat a scăpat teafăr grație rezistenței bolidului pe care îl conducea, dar celelalte două mașini izbite s-au făcut praf.

O coadă de peste cinci kilometri s-a format astăzi pe DN2E85, din cauza unui accident rutier petrecut între Gura Câlnăului și Potârnichești. Trei autoturisme s-au ciocnit, după ce un basarabean de 62 de ani, care se deplasa pe direcția Râmnicu-Sărat – Buzău,  la volanul unui Porsche, a intrat pe contrasens, lovind alte două mașini care circulau regulamentar.

Din impact, un Volkswagen a ricoșat într-un gard iar un Cielo aproape că s-a dezintegrat. Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto din Cielo, un cetățean de 38 de ani din Vadu Pașii, și a pasagerei din mașina acestuia, o femeie de 61 de ani. La spital a ajuns și o pasageră de 66 de ani din Volkswagen, cu leziuni ușoare.

Polițiștii iau acum în calcul mai multe variante. Un scenariu ar fi acela că șoferul autoturismului Porsche a vrut să depășească, ori l-a furat somnul, iar într-o fracțiune de secundă s-a trezit pe contrasens. Cert este că accidentul putea avea consecințe mult mai grave.

În urma accidentului, traficul a fost întrerupt pe DN2 E85 mai bine de o oră. Pe drumul european s-au format cozi de mașini, ceea ce a stârnit revolta șoferilor care au așteptat în coloane.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close