Știrile zilei

Posturi de transformare în anvelopă de beton

T&D ProElectric Bucuresti este un producator de posturi de transformare compacte, in avelopa de beton tip PTAB,  ce asigura racordarea consumatorilor industriali sau publici la reteaua de medie tensiune. De asemenea este si distribuitor de componente si sisteme de distributie a energiei de ultima generatie.

Posturile de transformare in anvelopa de beton pot fi construite cu 1, 2 sau chiar 3 tranformatoare, ce asigura cuplarea in siguranta la reteaua de medie tensiune, pot fi echipate la cerere cu teletransmisie, masura pe medie tensiune sau joasa tensiune, echipamente de compensare a energiei reactive, cupla pe medie sau joasa tensiune, etc.

Prin sistemul propriu, T&D ProElectric asigura proiectarea, executia si punerea in functiune a instalatiilor de alimentare cu energie electrica contractate la standarde de profesionalism impuse de Enel, Electrica S.A., CEZ S.A., E.ON S.A..

Toate echipamentele comercializate de T&D ProElectric detin certificare de produs conform standardului international ISO 9001/2000, acestea fiind insotite de certificate de conformitate si calitate.

Unul dintre posturile de transformare livrate in luna iulie 2017 este un post de transformare dublu, conform Enel – tip DG2092 livrat in Bucuresti pentru obiectivul “Alimentarea cu Energie Electrica One Herastrau Park Residence”,  echipat cu doua transformatoare de 400 kVA, 20/0.42 kV si respectiv 630 kVA 20/0.42 kV. Transformatoarele sunt omologate Enel cu matricolele specifice conform specificatiei unificate GST001.

Anvelopa de beton, dimensionata astfel incat cele doua transformatoare sa fie ventilate corespunzator, are dimensiunea de 7810 x 2480 mm , accesul la cele doua transformatoare dar si la compartimentul de medie repsectiv joasa tensiune se face prin trei usi distincte de asemenea omologate Enel.

Tabloul de medie tensiune contine celule omologate Enel de tip DY 803, doua dintre ele reprezentand celule de linie (L – 24 kV) iar celelalte doua celule asigura protectia transformatoarelor prin separator de sarcina si sigurante fuzibile cu percutor (T – 24 kV).

Postul de transformare este pregatit pentru integrarea in sistemul de telecontrol Enel, prin echiparea cu unitatea periferica, modul GSM si antena omnidirectionala. Indicatoarele de defect de tip RG-DAT montate pe celulele de linie constituie de asemenea un element important pentru controlul la distanta al postului de transformare.

Distributia pe joasa tensiune se realizeaza prin doua tablouri de joasa tensiune tip DY 3009 echipate cu intreruptoare omologate Enel de 250A DY 3101/7 si 350 A DY3102/4. Fiecare tablou permite echiparea ulterioara cu inca un intreruptor de joasa tensiune, locul acestuia in tablou fiind substituit momentan cu placi de inchidere in absenta intreruptoarelor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button