AdministrațieȘtirile zilei

Posturi vacante în conducerea Spitalului Județean Buzău / Ce nume se vehiculează pentru funcțiile-cheie

Conform ultimei decizii a Consiliului Județean Buzău, în următoarea perioadă, postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Buzău va fi scos la concurs. O altă poziție în boardul de conducere al unității medicale va deveni vacantă, după ce delegația directorului medical, dr. Ovidiu Ungureanu, va înceta astăzi.Dr.-Stanciu-Paraschiv
Renunțarea la ideea managementului privat la SJUB va aduce schimbări în fruntea celei mai mari unități spitalicești din județ. Conform hotărârii Consiliului Județean de joia trecută, la spital urmează să se organizeze concurs pentru ocuparea funcției de manager general al unității. La concurs va participa și actualul director, economistul Claudiu Damian.
Pe celălalt post-cheie, cel de director medical – lăsat liber de chirurgul Ovidiu Ungureanu – ar putea ajunge medicul ortoped Paraschiv Stanciu. Acesta a mai condus, în trecut, Spitalul Județean și se pare că ar persoana agreată de conducerea Consiliului Județean pentru a doua funcție în spital.
Actualul manager general, Claudiu Damian, a fost numit în fruntea sănătății buzoiene la începutul lui august 2014, după demisia medicului Cosmin Ursăchescu.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Cu Claudiu Damian sigur nu va functiona spitalul. El nu stia bine tabla inmultirii in clasa a X-a si acum e economist…..
    Gandind logic, exista termen de comparatie intre ultimii doi manageri ai spitalului!? Nici pe departe.
    Pentru Claudiu, sa traiasca partidul ca mintea multa n-are rost, mintea vine dupa post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close