Știrile zilei

Practică rușinoasă în restaurantele din Buzău: „Sunt persoane tinere, care au asupra lor pliculeţe…”

Pentru că nu ne făcusem de râs suficient cu scandalurile din învățământ, o nouă știre a apărut în presa națională, gata să ne scoată din nou în față. 

Potrivit unei declarații făcute de șefa Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Buzău, Cornelia Galer, în județul nostru s-a format o categorie de clienți care refuză să plătească nota la restaurant, folosindu-se de un tertip josnic.

  • Mănâncă „moca”, după care te mai și reclamă…

Totul a început după ce CJPC a fost chemat să răspundă unor reclamații formulate de clienți ai restaurantelor din Buzău. Curând, inspectorii aveau să constate că în spatele multor sesizări se ascundeau diferite tertipuri: de la fire de păr, resturi de unghie până la muște sau viermi puse în farfurie chiar de către clienți.

„De regulă se dovedesc întemeiate aceste reclamaţii. Sunt şi unele neîntemeiate. Ca să înţelegem aşa cam ce se întâmplă în piaţă, s-a format deja o clasă de consumatori care trăiesc neplătind.”, a declarat șefa CJPC Buzău, Cornelia Galer, pentru Antena 3.

Directoarea instituției mai spune că există persoane care au asupra lor pliculeţe cu fire de păr, unghii, viermi sau alte lucruri de natură să îți întoarcă stomacul pe dos, pe care le „plantează” în mâncare, asta după ce consumă bine din felul comandat:

„Asta am constatat-o noi pe parcursul ultimilor ani de cercetări a reclamaţiilor, adică de regulă sunt persoane tinere, care au asupra lor pliculeţe cu fir de păr, unghie, muscă, vierme sau mai ştiu eu ce, se duc în restaurante sau pe terase, comandă, mănâncă jumătate sau trei sferturi, pune acolo din pliculeţ ce trebuie, face poză, face reclamaţie”, a mai spus șefa CJPC Buzău, conform sursei citate.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button