Administrație

Prefectul "Nu stiu" Baltă, "urecheat" de vicepremierul Dragnea

Prefectul județului Buzău, Gabriel Baltă, a fost astăzi ținta ironiilor jurnaliștilor, după ce nu a reușit să enumere cele cinci localități buzoiene afectate de căderile P1130841masive de zăpadă. El l-a luat pe „nu știu” în brațe și a spus că nu cunoaște toate „detaliile”.

„În momentul acesta sunt cinci localitati. Stim de Bradeanu, Valcele, si mai sunt trei. Nu le cunosc pe toate, nu stiu in amanunt”, a răspuns el presei.

Întrebat de jurnaliști de ce  prefectura nu răspunde la telefon, Baltă a răspuns sec: „N-am timp tot timpul sa răspund la telefoane”.

Faptul că prefectul a fost complet pe dinafară în ceea ce privește situația localităților izolate l-a făcut pe vicepremierul Dragnea să facă unele afirmații acide la adresa lui Baltă: Eu vă cer să nu mai fiți atât de emotiv, pentru că nu e in regula, si, dacă veți lucra în continuare în stilul ăsta, se vor lua măsuri serioase.

Cu alte cuvinte, Dragnea a afirmat că se vor lua măsuri în ceea ce privește reprezentarea Guvernului în teritoriu, însă așteaptă ca situația localităților izolate să fie rezolvată:  “Mă gândesc la multe măsuri pentru Buzău, dar nu cred ca este bine să iei măsura acum, dar eu sper ca după discuția avută (prefectul n.n.) să se înțeleagă că e greu, dar se poate.”

În debutul videoconferinței cu prefecții, Dragnea l-a supus din nou  pe prefect supliciului de a prezenta situația din județul Buzău. Nici de data aceasta, Baltă nu a fost sigur pe el în ceea ce privește situația din județul pe care îl reprezintă.

loading...

COMUNICAT DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */