Administrație

Prefectul "Nu stiu" Baltă, "urecheat" de vicepremierul Dragnea

Prefectul județului Buzău, Gabriel Baltă, a fost astăzi ținta ironiilor jurnaliștilor, după ce nu a reușit să enumere cele cinci localități buzoiene afectate de căderile P1130841masive de zăpadă. El l-a luat pe „nu știu” în brațe și a spus că nu cunoaște toate „detaliile”.

„În momentul acesta sunt cinci localitati. Stim de Bradeanu, Valcele, si mai sunt trei. Nu le cunosc pe toate, nu stiu in amanunt”, a răspuns el presei.

Întrebat de jurnaliști de ce  prefectura nu răspunde la telefon, Baltă a răspuns sec: „N-am timp tot timpul sa răspund la telefoane”.

Faptul că prefectul a fost complet pe dinafară în ceea ce privește situația localităților izolate l-a făcut pe vicepremierul Dragnea să facă unele afirmații acide la adresa lui Baltă: Eu vă cer să nu mai fiți atât de emotiv, pentru că nu e in regula, si, dacă veți lucra în continuare în stilul ăsta, se vor lua măsuri serioase.

Cu alte cuvinte, Dragnea a afirmat că se vor lua măsuri în ceea ce privește reprezentarea Guvernului în teritoriu, însă așteaptă ca situația localităților izolate să fie rezolvată:  “Mă gândesc la multe măsuri pentru Buzău, dar nu cred ca este bine să iei măsura acum, dar eu sper ca după discuția avută (prefectul n.n.) să se înțeleagă că e greu, dar se poate.”

În debutul videoconferinței cu prefecții, Dragnea l-a supus din nou  pe prefect supliciului de a prezenta situația din județul Buzău. Nici de data aceasta, Baltă nu a fost sigur pe el în ceea ce privește situația din județul pe care îl reprezintă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close