CORONAVIRUS

PREGĂTIRI: Încă un magazin se deschide în Buzău

Complexul comercial Penny își îmbogățește portofoliul cu încă un magazin. Zoo Center, petshop reprezentativ pentru nișa sa, deschide încă un punct de lucru, ajungând astfel la o rețea de 11 magazine în toată țara.

Chiar în aceste zile, angajații lucrează intens la amenajarea noului magazin, care va  o suprafață de peste o mie de metri pătrați. Situat în clădirea care mai găzduiește activitatea magazinelor Penny și Decathlon, petshop-ul Zoo Center își va întâmpina clienții cu o gamă largă de produse pentru hrănirea și îngrijirea animalelor de companie.

Rafturile, produsele și liniile caselor de marcat au fost aduse și montate, fiind o chestiune de zile până când Zoo Center Buzău își va deschide porțile. Surse din interiorul magazinului au declarat că noul petshop va fi inaugurat până la sfârșitul acestei luni.

Iubitorii de animale din Buzău mai au la dispoziție un petshop situat la parterul complexului Aurora Mall. În 2012, în complexul comercial Kaufland se deschisese și Zoomania, unul dintre cele mai mari magazine de profil din țară. El și-a închis însă porțile doi ani mai târziu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: