Știrile zilei

Pregătiri de sărbători! | Autoritățile promit o lună plină de surprize

Autoritățile buzoiene se pregătesc din timp pentru sărbătorile de iarnă, despre care spun că, anul acesta, vor fi speciale.

Chiar dacă ne aflăm la jumătatea lunii noiembrie, autoritățile buzoiene își fac planuri pentru luna decembrie. Târg de Crăciun, Orășelul Copiilor, patinoar mobil, spectacole și cadouri pentru cei mici – toate vor fi posibile pe parcursul lunii viitoare.

Pentru ca toate acestea să poată fi realizate, bugetul acordat de autoritățile județene va fi suplimentat. În ședința de joi a Consiliului Județean Buzău, bugetul pentru sărbătorile de iarnă va fi suplimentat cu 100 de mii de lei. Astfel, în total, 600 de mii de lei vor fi cheltuiți pentru evenimentele de 1 decembrie și sărbătorile de iarnă.

Grație noii alocări bugetare, Moș Crăciun va putea ajunge la 12 mii de copii din tot județul. Vor primi daruri copiii din mai multe comune buzoiene, precum și micuții aflați în centrele de plasament.

Și Primăria Buzău se pregătește de sărbătoare. Zilele următoare va fi desemnată firma care va asigura iluminatul festiv în oraș. Totodată, se fac demersuri pentru aducerea pationarului mobil în Piața Daciei.

Edilii promit un sfârșit de an încărcat de surprize, cu spectacole în aer liber, tradiționalul târg de Crăciun și Orășelul Copiilor din Parcul Crâng. Nu va lipsi nici celebrul concert al orchestrei Johann Strauss, devenit deja tradiție la Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

9 comentarii

 1. Sincer mi-as dori sa vina cei cu placinte, cu vin fiert, chiar si cei cu mici si fripturi…….

  DAR NU MAI VREU SA VAD TOATA CUZA-VODA CU TIGANI CARE VAND SOSETE SI CACIULI, CATELUSI DIN EUROPA SI PANTALONI FLAUSATI.

  Ce este traditional in 3 perechi la 10 lei.
  De ce nu faceti ceva sa vina cei cu bomboane, cu turta dulce, cu produse traditionale?
  Ridicati zeci de casute care stau goale cine stie de ce……in schimb toti tarabagii din Gorbaciov sunt pe Cuza-Voda.
  Mai lipsesc cateva tarabe cu pocnitori si ne intoarcem in 1994.
  Pacat

 2. Oricate luminite si beculete colorate s-ar pune in PIATA DACIEI , tot degeaba ,, daca nu s eface ceva si cu blocul situat intre Miorita si Aleea Trandafirilor, care efectiv arata EXECRABIL si DEPRIMANT !… Jegul ala de cutie de chibrit din prefabricate , ca nu pot sa-i zic altfel.. . Ii mai pasa cuiva de el sa-l infrumuseteze , sa-l vedem si noi odata vopsit intr-o culoare placuta??

 3. Pâine și circ. Ăștia în loc sa asfalteze dracului străzile și să termine cu mizeria din Compania de Apă, fac paranghelii.
  Nu v-ar lua o dată DNA ul, să ne lăsați să ne dezvoltăm orașul?..

 4. Buget suplimentar pentru aceeași țigănie din fiecare an. Mergem la târg să vedem cum se vând şosete, treninguri şi pulovere de 13 lei bucata. Mai bine banii ăștia i-ați da ca subvenție pentru o excursie la un adevărat târg de Crăciun, cum e cel de la Sibiu sau Brașov. La ei se poate, la noi nu! ???

 5. Dacă țigănia aia e târg de Crăciun, eu sunt Maica Tereza. Domnu’ primar, ne-ați mințit la început de mandat că veți termina cu țigăniile din centrul orașului. Ați creat altele și mai mari, și mai scumpe.
  End of story. Restulme vrăjeală pentru prosti.

  1. Domnule Razvan, doar cu asta ne-a mintit???
   ne-a mintit cu tot ce a deschis gura sa vorbeasca.
   acest primar este o rusine a acestui oras.
   de aceea i se spune si Toma Faliment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close