Știrile zilei

PREMIERĂ: Târg de Crăciun, pe bulevardul Nicolae Bălcescu

Nu doar Parcul Crâng va fi atracția acestor sărbători la Buzău, ci și Centrului Muzeal ”I.C. Brătianu” de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Aici, Consiliul Județean va organiza un târg de Crăciun, dar și alte activități, printre care întâlnirea cu Moș Crăciun și cu traista lui, plină cu daruri pentru copii.

Dacă până acum Consiliul Județean organiza Târgul de Crăciun în curtea Muzeului Județean, anul acesta evenimentul se va muta în Grădina Publică de la Centrul Muzeal „I.C. Brătianu”. Autoritățile județene au anunțat deja programul activităților de sărbători, anul acesta fiind bogat în evenimente.

Reprezentanții Consiliului Județean au ales acest loc grație curții generoase a Centrului Muzeal, zona putând găzdui toate evenimentele, dar mai ales întâlnirea cu Moș Crăciun, care va veni, pe 21 decembrie, încărcat de daruri.

Tot în curtea de la „Brătianu” va fi amplasat bradul de Crăciun și căsuțele cu produse tradiționale create de meșterii populari, iar copiii vor cânta colinde și cântece de iarnă.

Târgul de Crăciun va fi inaugurat pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, o dată cu aprinderea iluminatului festiv în oraș și cu deschiderea Orășelului Copiilor.

Un alt târg va fi organizat de municipalitatea buzoiană în Parcul Crâng, acolo unde va fi amenajat și Orășelul Copiilor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button