ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

PREMIERĂ: Trei medici buzoieni își dau întâlnire cu părinții, pentru a le oferi sfaturi prețioase

În acest weekend, părinții sunt invitați să participe la un prim eveniment organizat de Fundația Comunitară Buzău, în cadrul unei campanii de prevenție și educație pentru sănătate. Evenimentul va avea loc duminică, la Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”.

Evenimentul – primul de acest fel din Buzău – are drept scop informarea corectă a părinților în ceea ce privește prevenirea anumitor afecțiuni stomatologice, pediatrice și ORL. Un invitat special va fi Ana Maria Vlade, psiholog, care va vorbi despre influența gadgeturilor asupra comportamentului copiilor.

Dragi Părinți,
Duminica aceasta vă invităm la o întâlnire cu medicii specialiști din Buzău pentru o informare corectă și din surse sigure în ceea ce privește prevenirea bolilor la copii.
🔴 Fundatia Comunitara Buzau împreună cu medicii specialiști din Buzău, Dr. Alina Iordache, Dr. Lucia Vasile și Dr. Cosmin Ursăchescu, care au format un Grup de Inițiativă, desfășoară un eveniment inedit pe tema Prevenție în Sănătate adresat parinților din comunitatea buzoiană, ai căror copii, cu vârste între 3-7 ani, s-au reîntors în colectivități odată cu începerea școlilor și grădinițelor. Evenimentul este primul de acest fel din Buzău, și are ca scop informarea corectă a părinților în ceea ce privește prevenirea anumitor afecțiuni pe ramurile Pediatrie, Orl, Stomatologie pentru dezvoltarea unui comportament sănătos. Un invitat special va fi Ana Maria Vlade, psiholog, care va vorbi despre influența gadgeturilor asupra comportamentului copiilor.
În cadrul evenimentului părinții pot adresa întrebări direct medicilor specialiști.
🟠Pentru că ne pasă de copii și ne dorim să avem copii sănătoși vă invităm să luați parte la acest eveniment, duminică, pe 11 septembrie, între orele 10:00-12:00. Locația unde se desfășoară evenimentul este Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, din Buzău, iar intrarea se face începând cu ora 9:30.
🟡 Va fi momentul oportun pentru ca părinții să se informeze direct de la medici specialiști cu privire la prevenția afecțiunilor din domeniile Pediatrie, ORL și Stomatologie care pot să apară la intrarea în comunitate a copiilor.
🔵Participarea la eveniment se face completând formularul de înscriere întrucât locurile sunt limitate la 40 de persoane. Prioritate vor avea primele 40 de persoane înscrise care se vor prezenta la eveniment.
După eveniment informațiile transmise către grupul de părinți prezent vor fi transcrise în infografice și distribuite către comunitate pentru ca sfaturile utile să ajungă la cât mai mulți beneficiari.
Agenda evenimentului:
• 10:00 – Deschidere eveniment
• 10:10 – 12:00 Sfaturi și informatii utile (Pediatrie, ORL, Stomatologie) – discuție liberă cu sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri cu medicii specialiști si psihologul
• 12:00 – Concluzii
❤️Evenimentul face parte din Campania de Preventie si Educatie pentru Sanatate, organizat la Buzau de Fundația Comunitară Buzău, în parteneriat cu Grupul de Inițiativă format din cadre medicale din Buzău:
🟡 Dr Alina Iordache – medic pediatru, Clinica de pediatrie IVY Kids
🟡 Dr Cosmin Ursăchescu – medic primar ORL, Clinica Angi San
🟡 Dr Lucia Vasile – medic stomatolog, Stomamed Estet – Cabinet stomatologic Buzau
🟡 cărora li s-a alăturat Psihologul Ana Maria Vlade
Cu sprijinul partenerilor ❤️

🔵 Qbebe– site-ul www.qbebe.ro, care iți oferă sfaturi și informații utile și te ajută să fii o mamică informată

🔵 Fundatia Crucea Alb Galbena Buzau – pioner în dezvoltarea serviciilor de îngrijire medicală la domiciliu în România, după model belgian
Sponsorul evenimentului ❤️

🟢 Farmaciile independente Alphega (https://www.alphega-farmacie.ro/) – susținător principal al numeroaselor campanii de prevenție și educație pentru sănătate (https://www.alphega-farmacie.ro/campanii-de-prevenire).

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Aceeași care au fugit in privat in detrimentul oamenilor… 300 RON consultația .. de celelalte preturi va minunați …banii promovează !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!