ARTICOLUL ZILEIPoliticăȘtirile zilei

PRESĂ: Primar PNL, revoltă la întâlnirea cu Florin Cîțu: „Nu ne mințiți!”

Primarul PNL al comunei Tisău a ridicat tonul în ședința de marți, la care au participat liderii PNL Florin Cîțu și Dan Vîlceanu, reproșându-le că nu au alocat bani primăriilor liberale din județul Buzău, informează site-ul buzoienii.ro.

Potrivit sursei citate, care atașează și o înregistrare audio din timpul ședinței de marți, primarul PNL a uimit pe toată lumea când a luat cuvântul pentru a li se adresa liderilor liberali veniți de la centru. Mihai Cristian Ionel (foto dreapta) s-a arătat nemulțumit de faptul că executivele în care s-a aflat PNL în ultimii ani au ocolit Buzăul în ceea ce privește alocarea de fonduri pentru dezvoltare:

Nu ne-ați dat nimic. Niciun proiect. De patru ani de când sunteți la guvernare n-am primit la Tisău niciun proiect. Nici de la Orban, nici de la dvs., domnule Câțu. Doar ne-ați mințit. Când am fost la dvs. ne-ați zis să ne ducem repede la minister, că primim banii. Am alergat prin București ca nebunii, eu cu primarul de la Beceni, era să facem și accident p-acolo. Păcăleală”, a spus primarul pe un ton răstit, conform site-ului buzoienii.ro.

Intervenția alesului local i-a pus într-o oarecare dificultate pe oaspeții sosiți de la centru, care au încercat să nege acuzațiile. A fost un moment sensibil și pentru liderii organizației liberale buzoiene, care probabil nu se așteptau la o asemenea „muștruluială” îndreptată împotriva conducerii centrale a partidului tocmai din partea unui membru al echipei.

Dacă Florin Cîțu a fost mai rezervat, spunând că „a înțeles mesajul”, secretarul general al PNL, ministrul Dan Vîlceanu, i-a dat o replică mai tăioasă primarului de la Tisău:

„Mă aștept să vin aici, chiar dacă sunt doar eu cu dumneavoastră în sală, să vă ridicați în picioare și să vă cereți scuze pentru atitudine”.

Conform site-ului citat, primarul din Tisău ar fi fost încurajat și de alți peneliști: „Bravo, ai fost singurul care le-ai zis-o!”.

Articolul complet este disponibil AICI.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button