Politică Știrile zilei

PSD Buzău și-a desemnat delegații pentru congresul din 29 iunie

Transmitem aspecte în timp real de la întâlnirea social-democraților de astăzi, în urma căreia vor fi aleși delegații pentru Congresul PSD.


UPDATE: Organizaţia județeană a PSD Buzău a desemnat 140 de delegați. Ei vor fi prezenți pe 29 iunie, la București, acolo unde vor alege președintele partidului, vicepreședinții și secretarul general. 

A început Conferința Extraordinară a Organizației Județene a PSD Buzău. Președintele Camerei Deputaților și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a ajuns în urmă cu puțin timp la Sala Mare a Consiliului Județean, locul unde are loc întâlnirea social-democraților.

Conferința în urma căreia se vor desemna delegații pentru congresul PSD din 29 iunie a început la ora 15:00, fiind deschisă de către președintele executiv al PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Câteva minute mai târziu, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a ajuns la Consiliul Județean, unde sala l-a primit cu aplauze.

Reamintim că, la începutul acestei luni, Marcel Ciolacu a fost ales președinte al Camerei Deputaților, devenind, astfel, cel de-al treilea om în stat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5