PoliticăȘtirile zilei

PSD Buzău și-a desemnat delegații pentru congresul din 29 iunie

Transmitem aspecte în timp real de la întâlnirea social-democraților de astăzi, în urma căreia vor fi aleși delegații pentru Congresul PSD.


UPDATE: Organizaţia județeană a PSD Buzău a desemnat 140 de delegați. Ei vor fi prezenți pe 29 iunie, la București, acolo unde vor alege președintele partidului, vicepreședinții și secretarul general. 

A început Conferința Extraordinară a Organizației Județene a PSD Buzău. Președintele Camerei Deputaților și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a ajuns în urmă cu puțin timp la Sala Mare a Consiliului Județean, locul unde are loc întâlnirea social-democraților.

Conferința în urma căreia se vor desemna delegații pentru congresul PSD din 29 iunie a început la ora 15:00, fiind deschisă de către președintele executiv al PSD Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Câteva minute mai târziu, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a ajuns la Consiliul Județean, unde sala l-a primit cu aplauze.

Reamintim că, la începutul acestei luni, Marcel Ciolacu a fost ales președinte al Camerei Deputaților, devenind, astfel, cel de-al treilea om în stat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: