PoliticăȘtirile zilei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, dezaprobă politica de austeritate a liberalilor

Într-o postare pe Facebook, deputatul Marcel Ciolacu, lider PSD Buzău, critică politica dusă de PNL, partid pe care îl acuză că nu știe să aplice decât o măsură, aceea a tăierii. Totodată, numărul 1 pe lista PSD pentru Camera Deputaților anunță măsurile pe care le va lua guvernul social-democrat după alegerile din 11 decembrie 2016:

„PSD este alături de oameni și se luptă pentru ei, în vreme de PNL ştie să aplice doar o singură măsură: aceea a tăierii și, implicit, a austerității. Ne aflăm în fața unui nou test important pentru noi și pentru întreaga Românie, de rezultatul căruia depinde modul în care va evolua țara noastră din punct de vedere economic și social.

Actualul guvern condus de Dacian Ciolos nu pare să înțeleagă sau să empatizeze cu nevoile multora dintre cei pe care îi reprezintă. Dorim să eliminăm 102 taxe, să avem mai puțină birocratie și cheltuieli mai mici pentru populație. Știm că putem scădea TVA-ul de la 20% la 18% şi să avem un CAS de 25%.

Odată cu adoptarea şi punerea în aplicare a acestor măsuri, România ar fi unul dintre statele cu fiscalitate redusă din Europa și aceste aspecte vor face economia românească atractivă pentru investiții.”, a scris deputatul PSD pe Facebook.

publi

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: