PoliticăȘtirile zilei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu: „Eu aş fi făcut remaniere în mai multe domenii, de mult timp”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că, dacă ar fi fost în locul premierului Nicolae Ciucă, ar fi remaniat mai mulți miniștri.

Evaluarea miniştrilor o face prim-ministrul. Discuţiile pe care le am şi în interiorul coaliţiei şi cu colegii mei sunt nişte discuţii… Eu aş fi făcut remaniere în mai multe domenii, de mult timp. Nu sunt prim-ministru şi nu eu fac remanierea”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor și al PSD, la DCNews Live.

Liderul social-democrat a precizat că nu a avut discuţii legate de o eventuală schimbare a ministrului Energiei, adăugând că moţiunea care a fost depusă împotriva acestuia este „un instrument politic”. Ciolacu nu a ratat ocazia de a criticat USR, pe care a acuzat-o de ipocrizie:

Eu nu pot să fiu ipocrit, ca USR-ul, nu pot să vin cu o moţiune, după ce eu am stat şi am aplaudat liberalizarea tembelă, când toată lumea spunea, şi BNR-ul (…), puteai să negociezi, ca acea liberalizare să se întâmple peste un an, peste doi”, a detaliat preşedintele social-democraţilor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button