Politică

VIDEO: Marcel Ciolacu, la ieșirea de la urne: „Am votat pentru siguranță și dezvoltare”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a votat astăzi la Buzău, la o secție de votare de la Școala Gimnazială „Episcop Dionisie Romano”. Mai întâi, șeful Camerei Deputaților l-a însoțit la vot pe primarul Constantin Toma, care a votat la Liceul de Arte „Margareta Sterian”.

La ieşirea din secție de votare, Marcel Ciolacu și-a exprimat încrederea că „patru ani, atât municipiul, cât şi judeţul vor fi pe mâna unor adevăraţi administratori şi cu siguranţă vor continua dezvoltarea municipiului şi a judeţului, sper ca în acelaşi ritm în care s-au dezvoltat în ultimii patru ani”.

Ciolacu a mai precizat că este „ferm convins că şi bucureştenii astăzi vor alege continuitatea şi vor alege oamenii care le-au fost alături în această perioadă dificilă. Vor vota oamenii care nu fac promisiuni. Cred că perioada umilinţei faţă de medici, profesori, copii, părinţi şi bunici astăzi (…) ia sfârşit în România”.

El a adăugat că prezenţa la vot, până la această oră, este dublă faţă de alegerile trecute.

„S-a întâmplat acelaşi fenomen pe care eu l-am anunţat, exact ca în Polonia, s-au făcut nişte estimări pesimiste, iar votul va fi optimist, şi prezenţa la vot la fel”, a menţionat acesta.

Marcel Ciolacu a precizat că oamenii ar trebui să iasă în număr mare la vot pentru că „îşi aleg gospodarii oraşelor şi ai judeţelor”.

Vot în tandem.

Primul care a votat a fost primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. La ieșirea de la urne, edilul a declarat că votul său este unul pentru viitorul Buzăului:

”E un vot dat pentru viitorul Buzăului, pentru prosperitate, educație, cultură, infrastructură. S-au făcut multe în ultimii 4 ani la Buzău, se vor face și mai multe. Sunt ani decisivi, istorici pentru Buzău. Invit pe toată lumea la vot, e un vot foarte important pentru toți buzoienii, pentru a vota, de ce nu, viitorul acestui oraș”.

După votul președintelui Ciolacu, șeful PSD și edilul Toma l-au însoțit pe președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, cel care a votat la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: