Știrile zilei

Președintele TNL Buzău, despre inaugurarea podului din ambele capete: „Nu liberalii, ci Primăria Vadu Pașii, așa cum era normal”

Inaugurarea podului de la Vadu Pașii stârnește patimi aprinse și la cinci zile de la inaugurare. După ce a ajuns în presa națională cu bizareria de a-l inaugura la ambele capete, podul construit EXCLUSIV de Consiliul Județean Buzău este încă un subiect de discuție.

În ziua inaugurării, președintele Tineretului Liberal Buzău, Cosmin Leonte, a postat pe Facebook un mesaj în care dă de pământ cu mai-marii administrației buzoiene, pe care îi numește „specialiști în paranghelii”, ce s-au înghesuit „să taie panglici”. Pintre ei, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, primarul Buzăului, Constantin Toma, un deputat și un senator de Buzău.

Mai mult, de parcă râsul n-ar fi fost pe noi, discuția despre inaugurarea la ambele capete a „Podului promisiunilor” a continuat. Asta deși  (au spus-o și reprezentanții Consiliului Județean Buzău – n. red.), contribuția Primăriei Vadu Pașii la contruirea podului a fost zero. Totuși, reprezentanții ei au inaugurat podul de la capătul dinspre propria localitate.

Sursa: Facebook.com (postare publică)

Sesizând penibilul situației, care a ajuns și în presa națională, un buzoian a comentat cu umor fin la postarea tânărului președinte al TNL Buzău:

„Liberalii au inaugurat la celălalt capăt. Fiecare cu capul lui.”

Neînțelegând probabil subtilitatea, președintele tineretului liberal buzoian i-a replicat acestuia fără să-și dea seama că reia un subiect deloc în favoarea propriei echipe:

„Vasile Olteanu nu liberalii, ci Primăria Vadu Pașii, așa cum era normal ”

În realitate, „normalitatea” ne-a trimis direct pe prima pagină a ziarelor naționale și a televiziunilor de top de la noi.

Mai mult, Primăria Vadu Pașii nu a avut nicio contribuție financiară la construirea podului peste râul Buzău. „Reporter Buzoian” fost singura publicație care a vorbit despre acest lucru.

Sursa: Facebook.com (postare publică)

Întreaga sumă, de aproximativ 33 de milioane de lei, a fost plătită de Consiliul Județean Buzău, unicul titular al investiției.

Deși foarte tânăr, Cosmin Leonte este o voce puternică în rândul liberalilor buzoieni. Având susținerea deplină a președintelui Gabriel Avrămescu, tânărul liberal nu ezită să dea de pământ,în postările publice, cu „dușmanul de moarte”, PSD.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. [Edit], podul este facut cu bani de la C.J.nu de primaria Vadu Pasii. Normal este ca esti [ Edit ] si vrei sa apari si tu cu ceva din ura si dusmanie esti prea mic sa ai atita dusmanie in tine

  2. Sa si vada de chiftelele lui [edit] asta de la TNL. PNL si primaria Vadu Pasii( inclusiv marele primar [edit] “Geo Firon”) nu au niciun merit pentru acest pod. Ba din contra deschiderea podului a fost amanata pentru ca Firon n a fost in stare sa si dea seama ca trebuie sa asfalteze strada pana in pod pe partea Vadu Pasii, podul a fost gata si nu aveai cum sa ajungi la el…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: