EconomicȘtirile zilei

Prima cofetărie online din Buzău!

Pe strada Transilvaniei, la numărul 333 a început în 1995 o poveste cu gust dulce și miros îmbietor.

Dacă la început, cofetăria BRIANA se dedica produselor de patiserie și mai puțin celor de cofetărie, astăzi dulcele este cel care guvernează fiecare gest, fiecare gând, fiecare frământare a aluatului fraged realizat în laboratorul propriu.

E un fapt bine știut în Buzău că la BRIANA e întotdeauna aglomerat. Acesta a fost unul din principalele motive pentru care cofetarii de aici au decis să treacă printr-un amplu proces de rebranding, realizat de echipa ZARR Advertising, și să-și mute parte din afacere online (www.cofetariabriana.ro/magazin-online), prăjiturile preferate ale buzoienilor fiind acum la doar un click distanță și la un preț de neegalat.

E clar că BRIANA face prăjituri bune, dar perlele coroanei sunt și vor rămâne torturile. De departe unele dintre cele mai gustoase și dorite dulciuri, torturile BRIANA sunt apreciate nu doar pentru rețetele în sine, ci pentru calitatea fiecărui ingredient, pentru munca depusă pentru fiecare cremă, fiecare blat, fiecare detaliu. Pe site-ul oficial, www.cofetariabriana.ro/torturi, puteți vedea o parte din creațiile BRIANA.

Ca orice cofetărie care se respectă, BRIANA oferă o gamă foarte variată de prăjituri pentru evenimente, Candy Bar-ul fiind un must have în astfel de situații. Acesta poate fi personalizat pentru a satisface toate gusturile și pentru a respecta specificul fiecărui eveniment în parte. Mai multe despre oferta de Candy Bar puteți afla accesând link-ul urmator www.cofetariabriana.ro/candy-bar .

Odată cu deschiderea în iarnă a noului punct de lucru din Kaufland Focșani, numărul cofetăriilor a ajuns la patru, alături de laboratorul propriu din str. Transilvaniei și locațiile din  Carrefour și Kaufland Buzău.

Mereu urmărind să atingă standarele înalte pe care și le-a propus, BRIANA are grijă ca toate ingredientele să fie ideal alese pentru a potența aroma și pentru a transforma fiecare linguriță în lingurița perfectă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button