Știrile zilei

Prima comună din Buzău care ANULEAZĂ serbarea anuală din cauza scumpirilor

Primăria comunei Berca anunță că va anula serbarea anuală „Pe Plaiul Șoimului”, din cauza scumpirilor în lanț și a crizei economice pe care o traversează România.

Printr-o postare pe Facebook, primarul comunei Berca, Ionel Dobrița, îi anunță pe localnici că a decis să anuleze organizarea Zilei comunei, sumele economisite urmând a fi direcționate către școlile și grădinițele din comună:

Având în vedere situația economică actuala, scumpirile în lant, din cauza exploziei tarifelor la energie, petrol și gaze naturale, alături de Consiliului local al comunei Berca am luat decizia de a anula festivitatea dedicată „Zilei comunei” de anul acesta, în vederea utilizării sumelor prevazute pentru desfăşurarea acestui eveniment în scopul asigurării efectuării plăților, atât pentru instituție, cât și pentru şcoli şi grădinițe.

Consider că este esențial ca preșcolarii şi şcolarii care învață în unitățile de învăţământ din comună să beneficieze de condiții optime, cu spații încalzite si luminate corespunzator.

Am convingerea că și de data aceasta mã voi bucura de sprijinul dumneavoastră în hotărârea pe care am luat-o și sper ca vom depăși împreună situația economică delicată în care ne aflam.”, a scris primarul Dobrița pe Facebook.

Locuitorii comunei au salutat gestul primarului, apreciind faptul că sumele vor fi folosite corect:

Decizie corectă!”

„Felicitări! Ați luat o decizie foarte bună 👏👏👏👏

„Felicitări! Ne bucurăm și vă suntem recunoscători ca prioritizați nevoile în acest mod!” sunt doar câteva dintre zecile de comentarii ale locuitorilor comunei Berca.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Doamne ajuta sa fie un semn, un semnal, un trend care sa coboare si la campie! Sanse mici, pentru ca la Berca oamenii au ales omul, nu pitecantropul sustinut de o armata mai mica sau nu de giboni politici. FELICITARI eterne pentru decizia absolut naturala!!! E putin dar e un inceput in societatea asta a noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: