Știrile zilei

Iluminat public exclusiv cu LED în comuna Berca

Moș Crăciun a fost generos cu locuitorii comunei Berca. După un an în care administrația locală a bifat trei mari proiecte de infrastructură realizate cu bani europeni, primarul Ionel Dobrița le-a mai făcut o surpriză locuitorilor.

Ieri, edilul din Berca a anunțat că Primăria tocmai a obtinut o finanțare în valoarea de 498.000 lei pentru proiectul inițiat în anul 2017: „Modernizare sistem public de iluminat stradal in comuna Berca, județul Buzău „.

În urma implementării acestui proiect, Berca va deveni prima comună din județ care își va schimba toate lămpile vechi de iluminat public cu unele moderne, de tip LED, ce vor aduce economii însemnate la bugetul local.

Primarul Ionel Dobrița

Tot zilele trecute, primarul Dobrița a anunțat că a cumpărat un teren situat în vecinătatea Penny Market Berca, pe care echipa sa urmează să amenajeze un părculeț.

Un alt mare proiect câștigător al administrației din Berca îl constituie construirea unei săli de sport moderne în comună. Licitația s-a încheiat, iar lucrările vor fi începute în curând de către firma buzoiană Concas.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close