Știrile zilei

Prima DEMISIE de la Spitalul Județean de Urgență Buzău

Coronavirusul seamănă panică printre cadrele medicale de la noi. O doctoriță de la Spitalul Județean de Urgență Buzău și-a înaintat demisia, gestul său părând a avea legătură cu amenințarea reprezentată de Covid-19.

Decizia ar fi fost asumată de medicul anatomopatolog săptămâna trecută, atunci când demisia a ajuns și pe masa managerului SJUB, Claudiu Damian.

Medicul în cauză este încadrat la Serviciul de Medicină Legală și ar mai avea cel puțin zece ani până la vârsta de pensionare. Totuși, acesta fost de acord să își continue activitatea și în prima jumătate a lunii aprilie, după care va părăsi postul de la Spitalul Județean.

O altă plecare de răsunet este cea a secției Infecțioase a SJUB. Este vorba despre dr. Elena Damian, șefa secției Gârlași, care și-a depus luna trecută dosarul de pensionare.

Cele două plecări nu pun în pericol activitatea Spitalului Județean de Urgență Buzău. Cu o situație mai delicată se confruntă însă conducerea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, acolo unde mai multe cadre mediale și-au anunțat demisia.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: