CORONAVIRUS

Prima piesă de teatru despre FACEBOOK ajunge marți la Buzău

„Feisbuc”.  O poveste bazată numai si numai pe fapte reale.  O comedie plină de întâmplări trasnite, căreia nu-i poti rezista dacă nu-i dai un Like.

Este spectacolul pe care Teatrul „George Ciprian” ne invită să îl 299urmărim marți, 8 aprilie, începând cu ora 17:00, la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău.

Purtând semnătura lui Alexandru Jitea, spectacolul aduce in prim-plan viața agitată a unor tinere care trec prin cele mai penibile situatii si care, prin naivitatea lor, speră că, în sfârsit, îsi vor întâlni adevarata iubire pe Facebook.

  • Avându-le în distribuție pe tinerele actrițe Ioana Calotă, Diana Iarca, Marina Neagu și Laura Anghel, piesa se anunță a fi o alternativă serioasă la cunoscuta rețea de socializare care ocupă atâta timp prețios românilor în fiecare zi.
„De multe ori, aceasta retea de socializare  ne determina  sa pierdem ore intregi in fata calculatorului  pretinzand ca  „socializam”, postam  imagini cu tot ceea ce facem, ne expunem intreaga viata  fara sa ne gandim  la riscurile la care suntem expusi.
Cati dintre noi nu au lista plina de prieteni necunoscuti?
Cati dintre noi nu isi pierd noptile in fata ferestrei de chat, pretinzand ca socializeaza?
Cati dintre noi nu au incercat sa-si gaseasca marea dragoste pe facebook?
Daca si tu te incadrezi in “generatia facebook” inseamna ca faci parte suta la suta din spectacolul nostru. Vino sa vezi prin ce peripetii trec fetele noastre si, daca iti place, adauga-ne si in lista ta de prieteni!”, își promovează organizatorii inedita piesă.
 

Biletele se pot achizitiona de la sediul teatrului din B-dul Balcescu. Relatii la telefon 0740.496.561.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: