Administrație

Prima reunire a consilierilor județeni după arestarea lui Cristi Bîgiu. Cine va prezida ședința

Joi, 11 decembrie, aleșii locali sunt chemați în prima ședință a Consiliului Județean de după arestarea președintelui Cristi Bîgiu. Ședința, cu începere la ora 12:00, va fi condusă de către secretarul Consiliului Județean, Laurențiu Gavrilă, și de către cei doi vicepreședinți, Petre Neagu și Cristinel Romanescu.
Proiectele de hotărâre care vor supuse aprobării în ședința extraordinară sunt:
  1. Rectificarea a VIII-a a bugetului propriu al județului Buzău pe anul 2014.
  2. Rectificarea a VI-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.
  3. Rectificarea a III-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău.
  4. Rectificarea a II-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău.
  5. Rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Buzău.
  6. Rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Buzău.
  7. Rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Rm. Sărat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button