Știrile zilei

Prima stație de acest fel din Buzău! | Un BMW va fi „vedeta” evenimentului

Vineri, 20 aprilie, la ora 11:00 la sediul MCM Petrol din strada Veteranilor nr 107 va fi inaugurată prima stație de încărcare pentru autovehicule electrice din municipiul Buzău, instalata în cadrul “Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reâncărcare pentru vehicule electrice şi electrice plug-in hybrid.”

În contextual unei pieţe globale în care se pune din ce în ce mai mult accent pe serviciile de mobilitate electric şi reducerea emisiilor poluante este clar că implementarea infrastructurii specific va fi un pilon principal pentru dezvoltarea sectorului auto.Împreună cu Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa de sud-est şi PrimăriaBuzău, MCM Petrol vă invită să descoperiţi noile servicii puse la dispoziţia clienţilor din judeţul Buzău, destinate automobilelor electrice şi plug-in hybrid, pe un culoar de circulatie important în regiune.

Alimentarea autovehiculelor la noile staţii de încărcare electrică se face prin curent alternativ şi curent continuu de 50 kW, respectiv 22,5 kW staţiile fiind astfel compatibile cu orice tip de autovehicule electrice sau plug-in hybrid vândute în Europa. În cadrul staţiei pot fi alimentate simultan 2 maşini. În funcţie de model, bateria unui autovehicul electric poate fi încărcată la 80% din capacitatea sa în doar 20 de minute.

Cu această ocazie Automobile Bavaria Group va prezenta publicului din Buzău noul model electric BMW i3. În cei patru ani de la lansarea sa pe piaţă, BMW i3, a devenit deja cel mai bine vândut automobil electric din segmentul premium al clasei compacte. Anul trecut, Automobile Bavaria Group a livrat peste 100 de automobile electrice (mai mult de o treime din piaţa locală) si aproape 50 de automobile plug-in hybrid, într-o piaţă care evolueaza rapid, atât organic, cât şi prin prisma măsurilor de stimulare a achiziţiilor de vehicule (ex. Programul Rabla Plus).

Pionierii automobilelor şi liderii inovaţiei modelează de mulţi ani mobilitatea urbană sustenabilă a viitorului. Am evoluat odată cu ei, cu scopul de a fi printre furnizorii principali de servicii de mobilitate inovatoare.Răspunzând la dinamica pieţei şi a schimbărilor comportamentului consumatorilor, MCM Petrol îşi transformă astfel operaţiunile de retail într-o platformă de servicii pentru consumatori, pentru a raspunde nevoilor diverse ale acestora. Va asteptam, vineri 20 Aprilie 2018, ora 11:00 sa ne bucuram de „Noua culoare a anului – Verde”, transmit reprezentanții MCM Petrol.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */