Știrile zilei

Prima „victimă” a lucrărilor de reabilitare de pe Unirii

Un șofer neatent a ajuns, astăzi, cu mașina în șanțul săpat de constructori pe mijlocul Bulevardului Unirii din Buzău.

Cel mai probabil, șoferul, un bărbat în vârstă de 90 de ani, nu a fost atent la indicatoarele care semnalizau lucrările din zonă și a scăpat mașina în șanț.

Pe Bulevardul Unirii au loc lucrări de reabilitare și modernizare, primul tronson închis fiind cel cuprins între interseția cu strada Prutului și centrele comerciale.

Lucrările vor mai dura cel puțin până la sfârșitul anului, atunci când sunt programate să se încheie multe dintre lucrările de infrastructură rutieră ale primăriei.

4 comentarii

    1. Acolo este locul lui, în groapa. Legea tâmpită îți dă dreptul sa conduci și la 110 ani. Unul de 90 ani poate trimite in groapa sau la spital una sau mai multe victime cu vârsta între 1 luna și 65 ani.

  1. Astia care o tin pe asta cu „la varsta de … nu ar trebui sa mai ai dreptul sa conduci” sunt cu deficiente intelectuale?
    Pe (ne)logica voastra am putea extrapola si spune asa : deoarece tinerii intre 18 si 35 de ani sunt (semi)tembeli ar trebui ca permisul de conducere sa poata fi obtinut la varsta de 35 de ani. Eh, cum e?

    Mai ales ca, si asta e din statistica, soferii intre 18 si 35 de ani cauzeaza mult mai multe accidente rutiere decat soferii 70+ (40% vs. 11%).

    Asadar, istetilor, mai ales in asemenea spete incetati sa fiti neinteligenti si intelegeti ca vina este a celui care nu semnalizeaza regulamentar lucrarea (ca sa nu mai spun de faptul ca o groapa sapata in mijlocul orasului, pe mijlocul drumului, nu poate sta asa cu zilele, dar cu saptamanile…) si nicidecum a victimei, indiferent de varsta sa. (lasati-ma sa ghicesc, voi sunteti si dintre aia care, in cazul violului, acuza victima ca „s-a imbracat provocator”, nu?)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button