AdministrațieAnunțuriȘtirile zilei

Primăria amplasează un AVION într-un sens giratoriu din Buzău

Primăria municipiului Buzău acordă o atenție deosebită Anului Centenar. Printre nenumăratele activități dedicate acestui important eveniment din viața țării noastre  se numără și omagierea unor personalități buzoiene a căror viață se leagă direct de apărarea libertății și demnității neamului românesc.

În acest context, sub sloganul „Buzău, oraș al aviatorilor și al parașutiștilor români”, Primăria municipiului intenționează să amplaseze o aeronavă școală în rondul de circulație Carrefour-Aurora Mall. Măsura se dorește a fi o recunoaștere a sacrificiului celor care s-au jertfit pentru idealul național, „în onoarea aeronauticii române din Primul Război Mondial și branduirea municipiului ca oraș al aviatorilor și parașutiștilor”.

Locul ales pentru amplasarea avionului este rondul de la Carrefour, un nod rutier tranzitat zilnic de câtea mii de mașini și, totodată, o importantă poartă de intrare în oraș, dinspre Moldova.

În realizarea obiectivului propus, Primăria va beneficia de sprijinul Școlii de Aplicație pentru Forțele Aeriene de la Boboc.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

  1. Sontica brav-o tie frate..spre deosebire de toti idiotii bagi si stiri pozitive de spre orasu nostru ma gandesc serios sa m-a intorc acasa sunt plecat si ie tare greu pa-ici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button