Administrație

Primăria asfaltează toate parcările de pământ din Buzău

Veste nesperată, pentru buzoienii din cartierul Broșteni. Parcările de pământ din cartier vor fi asfaltate, punându-se capăt astfel unei situații jenante și nedemne de un oraș european.

În Broșteni și nu numai, parcările de pământ reprezentau una dintre marile probleme ale locuitorilor. Dacă praful era cum era, noroiul de după fiecare ploaie sau topire a zăpezii devenise de nesuportat. Ieri, primarul Constantin Toma a anunțat că va asfalta toate parcările de pământ, devenind astfel primul primar care se apleacă și asupra problemei buzoienilor din uitatul cartier Broșteni:

„Dacă anul trecut am încheiat asfaltarea pentru cele 56 de străzi de pământ, pentru anul acesta ne-am propus să asfaltăm toate parcările de pământ din municipiul Buzău. Suntem la o primă grupare de parcări, în cartierul Broșteni, la gruparea blocurilor D.”, le-a spus Constantin Toma buzoienilor.

Nu doar parcările din Broșteni vor fi scoase din mocirlă, ci și acelea rămase neamenajate de când e orașul. Este și cazul celor din zona intersecției Stadionului-Prieteniei, unde deja au început lucrările.

În cartierul Broșteni sunt mari probleme și cu traficul. Stările înguste au fost asf

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: