Anunțuri

PRIMĂRIA BUZĂU: „Comunicat de presă către persoanele care împlinesc vârsta de 100 de ani și familiile care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă”

Pe 1 octombrie se sărbătorește, in toată lumea, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Acest moment este un bun prilej pentru intreaga comunitate buzoiana de a aduce un prinos de recunostinta persoanelor vârstnice ce au contribuit prin munca lor, la bunastarea Buzăului și a tarii.

Ca primar al municipiului Buzău cunosc problemele şi greutățile cu care vă confruntaţi și ne străduim sä vä ajutäm cât putem de mult. Buzăul are nevoie în aceste momente profunde de transformare a oraşului de intelepciune, cumpătare si experienta dumneavoastra ca factori de echilibru.

Pentru a marca această zi de cinstire a persoanelor buzoiene vårstnice, Primăria Municipiului Buzău organizează în perioada 23 septembrie – 1 octombrie 2020, la Palatul Comunal din Piața Daciei, nr. 1, manifestări și acțiuni specifice.

Adresăm invitația ca:

  • Persoanele din municipiul Buzău care implinesc vårsta de 100 de ani in anul 2020, să ne transmită copia C.i./B.I. şi numerele de telefon fix şi/sau mobil;
  • Familiile din municipiul Buzău care implinesc 50 de ani de căsătorie neintreruptä in anul 2020, sä ne transmitä:

• copia C.I./B.I. soție;

• copia CI/B.L sot;

• copia certificatului de căsătorie;

• numerele de telefon fix si/sau mobil;

Pensionarii/seniorii care doresc să participe la concursurile de table, şah şi remi, så se inscrie până pe data de 22 septembrie 2020, ora 14:00, la Primăria Municipiului Buzău, la Ghiseul Unic (cerere t copie CL/B.I.). Cluburile de pensionari şi/sau seniori pot depune cereri individuale sau Cole le discipline sportive (sah, table, remi).

Cu deosebit respect,

Constantin Toma

Primarul Municipiului Buzău

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close