AdministrațieȘtirile zilei

Primăria Buzău înființează o nouă firmă | Iată ce va produce!

Bani din asfalt. Este ideea edililor din Primăria Buzău, care pun la cale înființarea unui noi societăți comerciale care să se afle în subordinea Consiliului local Municipal și care să aducă bani la bugetul local.

Deși se află încă în stare embrionară, ideea firmei „Trans-Urbis” s-a născut din dorința de a pune la treabă noua stație de asfalt a Buzăului, în care municipalitatea a investit aproape un milion de euro.

Firma se va naște din asocierea altor firme aflate în subordinea CLM, Trans Bus și Urbis-Serv, și va avea drept principal obiect de activitate prepararea mixturilor asfaltice.

Stația de asfalt aflată în subordinea Urbis-Serv este una dintre cele mai moderne din țară, însă, din cauza unor prevederi legislative, nu poate produce asfalt pentru vânzare. În condițiile în care stația este folosită la doar 10% din capacitatea sa, municipalitatea a decis să îi valorifice întregul potențial și, astfel, să mai adune ceva bani la bugetul local.

Noua societate va avea sediul pe strada Depozitului nr. 3, unde sunt amplasate staţiile de asfalt şi cea de betoane. Proiectul înființării noii societăți va fi supus aprobării consilierilor municipali în şedinţa CLM din 21 octombrie.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: