Economic

Primăria Buzău vrea să cumpere peste 1600

După emiterea Ordonanței Militare Nr.4, Primăria municipiului Buzău se vede nevoită să achiziționeze peste 1600 de dispensere cu dezinfectant, pe care să le monteze la intrarea în fiecare scară de bloc din municipiu.

Vestea a produs deja neliniște printre primarii de mari municipii din România, care nu se plâng atât de cheltuiala extrem de mare neprevăzută, cât de penuria de materiale dezinfectante din întreaga țară.

„Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.”, se arată în textul Ordonanței Militare Nr.4 / 29.03.2020.

De pildă, municipiul Buzău are în total 1610 scări de bloc, la intrarea în fiecare dintre acestea Primăria urmând a monta câte un dispenser cu dezinfectant.

Problema va fi dezbătută astăzi în cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență. Cert este că, începând de aseară, edilii caută neîncetat o firmă care să aibă stocuri mari de dispensere, însă misiunea se anunță una dificilă (Asta dacă nu cumva apare peste noapte un agent economic gata să profite de nevoia ardentă și să supraevalueze prețul produselor).

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 Comments

  1. Autoritățile centrale sunt incapabile și chiar criminale. Jupânii gălbejiți știu doar să dea ordine, fără să indice și sursele de finanțare. Îi lasă pe cei din teritoriu să se descurce cum pot. Totodată, ordinele vin complet aiurea și târziu, când criza dezinfectantelor și materialelor sanitare este pe vârf. Idioții care ne conduc trebuiau să le aibă în vedere de vreo două săptămâni, dar….deh! Cum să convingi prostul!
    Văd că autoritățile locale sunt active și eficiente chiar. Poate îl scoateți din scorbură și pe dom^ deputat C Romanescu, că stă pe vine și ne ia pe toți drept fraierii lui de la partid. E la putere, să fie bărbat și să nu mai dea probe de lașitate.

  2. @anonimule
    Sper ca oamenii sa se trezească la realitate si sa vada adevarata fata a liberalilor. Ei sunt baronii legali ai județelor, sprijiniți de la centru de mormolocul kwi si sluga orban. Sunt de acord cu tot ce spui Anonimus.

  3. Si uite asa,cumparand aceste aparate,se mai strang niste banuti pt campania electorala ce va urma!!!asta i viata,asta-i soarta,nici o zi nu e ca alta.
    Multumesc reportere!

  4. Din opinia unui trecător înțeleg faptul că scopul principal al achiziției, conform Ordonanței militare nr.4, este acela de a strânge bani pentru campania electorală a lui Toma. Așa ceva!!!!!! Mare este grădina Ta! Tipule, atât poți după ce ai citit trei rânduri???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!