Administrație

Primăria construiește un Aqua Park în spatele ștrandului Tineretului

În perioada următoare, Primăria își propune să implementeze o serie de proiecte de natură să schimbe complet fața municipiului, transformându-l într-un oraș european.2

Una dintre direcțiile importante ale Strategiei de Dezvoltare a Buzăului pentru perioada 2014-2020, construirea unui complex acvatic de divertisment în municipiu, pare a se concretiza mai curând decât era preconizat.

Într-o declarație făcută recent, primarul Constantin Boșcodeală a afirmat că municipalitatea a demarat deja studiile de fezabilitate în vederea construirii complexului de tip Aqua Park, ce va deservi locuitorii din întreg județul Buzău.

Amplasat în spatele actualului ștrand din Parcul Tineretului, pe un teren aflat în proprietatea municipilui, Aqua Park-ul va cuprinde o piscină acoperită, tobogane cu apă, grote de relaxare, jacuzzi, saună, bazin cu valuri, loc de joacă pentru copii și nelipsitele terase.

Deocamdată, nu se știe cu exactitate momentul în care vom putea profita de complexul acvatic modern, mai ales că, Aqua Park-ul se află abia în faza de proiect, urmând să treacă printr-o serie de aprobări.

Banii necesari construirii complexului provin, în cea mai mare parte, din fonduri europene pe care Primăria vrea să le atragă în următoarea perioadă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close