AdministrațieȘtirile zilei

Primăria cumpără acest spațiu și amenajează locuințe sociale

Multe dintre problemele legate de locuințele sociale din Buzău își vor găsi rezolvare în urma unei decizii a primarului Constantin Toma. Edilul de la Palatul Comunal a anunțat că Primăria Buzău va cumpăra actualul sediu al Companiei de Apă și va amenaja aici locuințe sociale, în care ar urma să fie mutați o parte dintre chiriașii de pe Cuza Vodă.

Anunțul privind cumpărarea spațiului cu suprafața de 822 de metri pătrați a fost făcut de către primarul Constantin Toma. Edilul a adăugat că municipalitatea va cumpăra sediul Companiei de Apă și îl va recompartimenta, aici urmând să fie mutați o parte dintre chiriașii primăriei din locuințele de pa Strada Cuza Vodă.

Planurile municipalității nu se opresc aici. Imobilele din centrul orașului urmează să fie și ele reabilitate, dându-se astfel startul recuperării centrului istoric al municipiului Buzău.

De cealaltă parte, Compania de Apă Buzău urmează să elibereze sediul de pe bulevardul Unirii și să se mute în casă nouă, în incinta fostului Hotel Crâng.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close