Știrile zilei

Primăria înăsprește regulamentul parcărilor: Se vor ridica și mașinile de pe trotuare și scuaruri

Șoferii care staționează pe trotuare, scuaruri, spații verzi, treceri de pietoni și stații de autobuz vor plăti scump abaterea. Primăria tocmai a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre referitor la modificarea și completarea Regulamentului de ridicare a autovehiculelor staționate neregulamentar pe teritoriul municipal.

Conform noilor reglementări, vor putea fi ridicate autovehiculele și remorcile staționate pe trotuare, scuaruri, spații verzi, treceri de pietoni sau în stațiile de autobuz ori pe zonele de carosabil marcate, unde este interzisă staționarea.

  • Șoferii indisciplinați vor scoate din buzunar cel puțin 900 de lei.

După ce modificările și completările la Regulament vor fi aprobate de Consiliul Local Municipal, autovehiculele staționate neregulamentar vor fi ridicate de echipajul de la Urbis, însoțit de polițiști.

Odată cu noile măsuri, dacă ele vor fi aprobate, este de așteptat ca și încasările la bugetul local să crească. Pentru o mașină ridicată de pe domeniul public, proprietarul va scoate din buzunar cel puțin 900 de lei, sumă în care intră amenda aplicată de Poliția Locală, costul transportării mașinii și prima zi de „cazare” în curtea Urbis-Serv.

Toate celelalte prevederi ale vechiului Regulament de ridicare a autovehiculelor rămân neschimbate.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button