AdministrațieȘtirile zilei

Primăria închiriază cinci locuințe pentru tineret, construite de ANL

În cadrul ședinței de joi, 26 februarie, consilierii municipali vor vota proiectul de hotărâre privind închirierea a ANLcinci locuințe pentru tineret, construite de Agenția Națională de Locuințe.
Locuințele, care s-au eliberat pe parcursul folosirii, sunt situate în blocuri din municipiul Buzău. Ele au fost deja repatizate celor cinci tineri, cu vârste cuprinse între 32 și 36 de ani, care au obținut cele mai bune punctaje: Petre Adrian Robert – 76p, Crângașu Culiță – 74p, Tănase Răzvan Marcel – 62p, Mărăcineanu Florin – 62p și Răduță Alina Mădălina – 58p.
Pentru folosința acestor spații, tinerii vor plăti chirii modeste comparativ cu prețurile la care ar putea închiria un apartament de la o persoană fizică. Anul trecut, chiria pentru o locuință ANL era de 80 de lei pe lună.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

8 comentarii

  1. Punctajul cum se obtune? Concurs de cultura generala? Venituri? Ce anume ?:-?? Examen pentru obtinerea permisului de conducere?????

  2. laurentiule daca nu stii stai in banca ta, punctajul se obtine in functie de vechimea cereri varsta si studii , dar daca te depaseste nu mai comnenta scalambatule

  3. De ce nu faceti public si criteriile de sectie si metoda de depunere a dosarelor. Toata lumea critica si face curent vorbind, dar de mers la primarie nu se duce nimeni sa se intereseze. Suntem un popor de lenevit in fata televizorului, sau mai nou de pierdut vremea in fata calculatorului. Nimeni nu o sa vina sa ne bata la usa sa ne intrebe ce vrem ceva, fara implicare.

  4. Sa nu mai munceasca nimeni…..sa stam pe facebook toata ziua si sa ne dea case primaria la toti….. :)). Hai sa punem osul la treaba si mai usor cu pretentiile, ca de criticat si vorbit suntem primii.

  5. Extraordinar , 5 locuinteeeeeeeeee !!! Rusine…Mai ceva la la Loteria Romana,unde cotizeaza toata tara si se imbogateste un anonim inexistent…daca facem sapaturi mai adanci descoperim ca toti cei 5 sunt rudele cuiva cu influenta in Bz..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: