Știrile zilei

Primăria montează stâlpișori pentru delimitarea benzilor de circulație

Gata cu parcarea pe carosabil. Primăria municipiului Buzău a trecut la montarea de stâlpișori care să delimiteze cele două benzi de circulație de pe strada Transilvaniei: cea pentru mașini, de lângă axul drumului și cea destinată autobuzelor electrice și autospecialelor forțelor de intervenție.

Astăzi, pe tronsonul cuprins între Romcarbon și fabrica de bere a început montarea de stâlpișori ce vor delimita benzile de circulație de pe strada Transilvaniei. Acest lucru presupune eliberarea benzii de circulație de lângă bordură, pe care șoferii încă își parchează mașinile.

Aici, după finalizarea proiectului, vor putea circula doar mijloacele de transport în comun ale municipalității și autospecialele forțelor de intervenție. Până la inaugurarea lucrării, care ar putea avea loc la jumătatea anului viitor, șoferii vor putea folosi ambele benzi de circulație.

Astfel de stâlpișori au fost deja montați pe bulevardul Industriei, iar soluția ar putea fi implementată și pe Unirii, în zonele în care nu există scuaruri.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

  1. …deja prin zona ind. vreo câțiva ‘stâlpișori’ au fost ‘rași’ și făcuți țăndări la 2-3 zile după ce au fost montați!… vreun vitezoman a făcut jaloane !…nu ține la noi așa ceva…. parcă sunt jucării chinezești!….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button