Știrile zilei

Primăria vrea să cumpere 500 de biciclete

O idee mai veche a Primăriei Buzău revine în actualitate. Municipalitatea vrea să cumpere 500 de biciclete și să amenajeze un număr de 54 de stații de închiriere în diferite zone din Buzău. Astfel, începând de anul acesta, buzoienii ar putea închiria biciclete pentru a se deplasa prin oraș.

Potrivit Campus TV, cele 54 de stații vor fi amplasate în cele mai importante zone din oraș. Anul acesta vor fi amenajate noi piste de biciclete, care vor fi interconectate la zonele de interes ale orașului.

Proiectul de închiriere a bicicletelor ar fi primit deja o alocare financiară din fonduri extrabugetare.

Tot anul acesta ar urma să se finalizeze lucrările de pe Bulevardul Unirii. Proiectul prevede amenajarea a 7 kilometri de piste de biciclete.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. O idee extraordinară, orașul este micuț și poți ajunge cu bicicleta rapid și cost foarte redus oriunde. Păcat caci marile afaceri in orașul acesta nu au amenajat standuri ptr ați putea lăsa bicicleta în siguranță. Dar poate în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: