AdministrațieȘtirile zilei

Primarul Constantin Boșcodeală reacționează în cazul raportului Curții de Conturi referitor la „Orizont”!

Auditorii financiari atrăseseră atenția municipalității referitor la prețul prea mic al terenului din „Orizont”, de numai 16 euro pe metrul pătrat.
Edilul Constantin Boșcodeală este de părere că raportul Curții de Conturi nu are la bază un temei real și că 16 euro este prețul de vânzare la Orizontacest moment al unui metru pătrat de teren din această zonă a orașului unde se află și cartierul Orizont:
„Municipalitatea a vândut terenurile la preţul de 16 euro metrul pătrat în baza unei hotărâri de consiliu aprobate în unanimitate şi în baza unei expertize care spune foarte clar că preţul acelui teren este de 16 euro/metru pătrat. De altfel, oricine din Buzău se poate duce acum să vadă că sunt destule table cu terenuri de vânzare de jur împrejurul acelui teren, iar preţul de vânzare în acest moment este între 5 şi 15 euro pe metru pătrat. Raportul Curţii de Conturi a fost contestat, iar contestaţia urmează să fie discutată în plenul Curţii de Conturi Bucureşti”, a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală.
Curtea de Conturi a transmis recomandarea ca Primăria să recupereze suma de 123 de miliarde de lei vechi, atât cât ar fi prejudiciul cauzat la bugetul local prin menținerea prețului de vânzare către proprietari la valoarea de 16 euro.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close