Politică

Primarul Constantin Toma dezvăluie cu cine a votat la alegerile din 2012

Primarul Constantin Toma îi adresează preotului Paul Negoiță un cuvânt de mulțumire după ce fostul candidat la Primărie s-a exprimat public față de strategia bună a actualului edil. Totodată, liderul de la Palatul Comunal mărturisește că la alegerile locale din 10 iunie 2012 a votat în favoarea lui Paul Negoiță la Primărie.

Într-o postare publică de săptămâna trecută, preotul Paul Negoiță își arăta susținerea față de actuala politică administrativă a lui Constantin Toma. Astăzi, cel din urmă s-a simțit nevoit să îi răspundă preotului care a renunțat la politică și a devenit directorul Școlii Postliceale Sanitare de stat din Buzău.

De asemenea, edilul șef a admis că a votat cu Negoiță în 2012, „sperând ca Buzăul să devină un oraș normal și frumos”.

„Cuvant pentru preotul Paul Negoita

Apreciez in mod deosebit mesajul dumneavoastra privind evolutia actuala a orasului nostru, pentru ca vine de la un om care reprezinta o referinta importanta pentru toti buzoienii. Sunt convins ca daca in 2012 ati fi castigat alegerile pentru functia de primar lucrurile ar fi mers cel putin ca acum!
Sunt multe obstacole, am unele indoieli cand iau decizii, mai fac si greseli, dar cu multa munca si cu sprijinul oamenilor ca dumneavoastra rezultatele pot fi fara limite!
V-am votat in 2012, sparand ca Buzaul sa devina un oras normal si frumos!
Va multumesc din tot sufletul pentru atitudine!”, a scris primarul Constantin Toma pe Facebook.

Preotul Paul Iulius Negoiță a fost la un pas să câștige alegerile locale din 2012, atunci când a candidat ca independent împotriva primarului de atunci, Constantin Boșcodeală. Fostul inspector școlar general adjunct a renunțat la politică și a rămas preot slujitor la biserica „Sfântul Apostol Andrei” din Buzău și director al școlii sanitare.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button