PoliticăȘtirile zilei

Primarul Constantin Toma, reales președintele Organizației municipale a PSD Buzău

Primarul Constantin Toma a fost reales, astăzi, în funcția de președinte al Organizației municipale a PSD Buzău.

Adunarea Generală a Organizației Municipale a PSD a avut loc, joi după-amiază, la Sala Mare a Consiliului Județean. Cei aproape 200 de delegați prezenți l-au ales pe Constantin Toma cu unanimitate de voturi președinte peste PSD Municipiu:

Cea mai bună organizație municipală din țară și-a ales astăzi președintele. Cu rezultate extrem de bune la alegerile locale din 2020, un primar ales cu 78% și un consiliu local cu 61%, dar și cu rezultate administrative foarte bune, organizația municipală PSD Buzău este un etalon pentru partid. De organizația municipală mă leagă amintiri plăcute de la începutul carierei mele politice, fiind membru și mai apoi președinte al Organizației nr. 12.

Felicitari domnului primar Constantin Toma, președintele reales al organizației municipale și echipei sale! Mult succes în continuarea tuturor proiectelor pentru municipiul Buzău.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD Buzău.

Și parlamentarii buzoieni l-au felicitat pe primarul Constantin Toma pentru realegere:

Primarul Constantin Toma a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației municipale #PSDBuzău! Felicitări și mult succes în continuarea proiectelor care pun Buzăul pe harta municipiilor ce fac din inovație și dezvoltare pe toate planurile priorități ale administrației!”, a transmis deputatul Andi Cristea.

Alegerile din PSD Buzău vor continua mâine, cu Adunarea generală a Organizației de Tineret a PSD Buzău. Favorit să continue la șefia organizației este tânărul Costin Stanciu.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button