Cultură

Primarul de șapte stele de la Boldu, piesă nouă compusă pentru Fuego!

Primarul comunei Boldu, Marian Mărgărit, adaugă o nouă piesă în portofoliul creațiilor muzicale care îi încântă pe români prin sensibilitate, frumusețe și emoție. Unul dintre cei mai longevivi primari din țară, mare iubitor și creator de artă, edilul care scrie poezii și cântă la cinci instrumente muzicale a compus o nouă piesă pentru îndrăgitul artist Fuego.

Piesa intitulată Cât ești de frumoasă are un videoclip superb, filmat în natură, fiind un imn dedicat iubirii și frumuseții.

Primarul Mărgărit nu se află la prima colaborare de acest fel cu artistul Fuego. În trecut, cantautorul emoțiilor de la Boldu a mai compus piese pentru celebrul interpret, acestea bucurându-se de o apreciere deosebită din partea publicului.

Marian Mărgărit și fiul său poate la fel de celebru, Georgian, împărtășesc aceeași pasiune. De altfel, Georgian este profesor de limba engleză, însă faima de muzician îi va preceda întotdeauna numele. El este cel care, în 2016, a reușit să ajungă până în Selecția Finală Eurovision, unde s-a clasat pe locul al doilea cu piesa „I’m Coming Home (feat. Vanotek si The Code).

Dar hai să ascultăm ultima piesă a lui Fuego, ale cărei muzică și versuri sunt compuse de buzoianul Marian Mărgărit!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: