Știrile zilei

Primarul reacționează în scandalul momentului! Ce se întâmplă, mâine, în Crâng

După aproape o săptămână în care știrea privind tăierile din Parcul Crâng a ținut capul de afiș, Primăria Buzău anunță că va organiza o conferință de presă pentru lămurirea aspectelor privitoare la aceste acuzații. Întâlnirea cu presa va avea loc chiar în Parcul Cârng, la Obelisc.

Primăria municipiului Buzău anunță desfășurarea, în data de 21  februarie 2019, la ora 11.30, în Parcul Crâng  la Obelisc, a unei conferințe de presă cu privire la defrișările și viitorul pădurii Crâng.

La conferință va participa Domnul Constantin Toma, Primarul Municipiului Buzău și Domnul Cornel Pitiș, Directorul Direcției Silvice Buzău.”, anunță reprezentanții Primăriei, prin intermediul unui comunicat de presă.

Reamintim că, săptămâna trecută, pe Facebook au apărut imagini cu arbori doborâți în Parcul Crâng. Unii au reclamat atăcerea suspectă” a autorităților silvice, în timp ce alții au profitat de ocazie pentru a folosi imaginile în scop electoral.

Cert este că situația necesită o clarificare oficială din partea celor îndrituiți. Ba chiar s-ar putea spune că tăierea ulmilor bolnavi, fie ea și planificată, ar fi prevenit fake-news-ul care s-a rostogolit, zilele acestea, în online-ul buzoian.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: