Știrile zilei

Primarul Toma pleacă în concediu

La începutul lunii viitoare, Primăria municipiului Buzău va fi condusă de viceprimarul Ionuț Apostu. Motivul, primarul Toma pleacă în concediu timp de opt zile, atribuțiile urmând a fi preluate de numărul doi din Palatul Comunal.

Anunțul a fost făcut chiar de primar în ședința de ieri a Consiliului Local Municipal. Edilul a precizat că legea îl obligă să anunțe în plen efectuarea zilelor de concediu și a spus că, timp de o săptămână, atribuțiile sale de primar vor fi preluate de viceprimarul Ionuț Apostu.

„Sunt obligat, conform legii, să spun că voi pleca în concediu, dar nu de tot, în luna aprilie și îi deleg toate atribuțiile de primar viceprimarului Ionuț Apostu . 7 zile. De pe 5 aprilie, până pe 13 aprilie.”, a anunțat Constantin Toma în încheierea ședinței CLM Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Nea Toma, lasa bre concediile si du-te pe Horticolei, Iazul Morii, Transilvaniei si vezi daca ai curaj sa stai de vorba cu un soffer. Ti-ai batut de joc de orasul asta, nu mai ai sifonat bani prin firmele de casa si la prosti le-ai dat o locomotiva si un avion.

  2. Să plece sănătos! Oricum de la alegeri încoace zici că nici nu mai există. Exact așa a procedat și fostul primar: a rupt sectoarele în primul mandat, după care s-a ocupat de propriul confort. Diferența e că ăla era simpatic și foarte popular..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button