Știrile zilei

Primarul Toma și președintele PSD, Marcel Ciolacu, printre primii votanți ai referendumului de unire

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, și președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, s-au numărat printre primii buzoieni care și-au exercitat votul la referendumul de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești.

În jurul orei 08:00, primarul Toma a ajuns la secția de votare amenajată în interiorul Liceului de Arte „Margareta Sterian”, pentru a vota referendumul pe care l-a inițiat. Miza o reprezintă unirea orașului Buzău cu comuna Țintești, iar pentru ca reerendumul să treacă este nevoie de prezența a miminum 30% dintre alegători.

La final, edilul șef a declarat că are emoții în ceea ce privește prezența la urne a buzoienilor.

” Am emoții, e normal să se întâmple așa, dar eu cred că buzoienii au înțeles că nu e un vot pentru un om sau pentru un partid, ci e un vot pentru viitorul lor. E un vot pentru Buzău, pentru orașul și pentru viitorul nostru, pentru copii și pentru următoarele  generații. Dacă referendumul trece vom munci și mai mult să obținem rezultate și mai bune, să atragem fonduri europene, avem o mulțime de proiecte care sunt si care vor veni, am demonstrat  împreună că Buzăul e pe calea cea bună. Sper să ajungem un oraș de top. Dacă nu trece….vom ajunge un oraș de top, dar mai mic, ne vom dezvolta pe verticală, nu și pe orizontală”

După ce a votat alături de soția sa, primarul Constantin Toma l-a însoțit pe Marcel Ciolacu la Școala nr 5, pentru ca și președintele PSD să voteze.

”Am răspuns apelului făcut de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma , să particip la acest exercițiu democratic, unul dintre cele mai importante exerciții democratice la care putem participa și noi, locuitorii municipiului Buzău, respectiv să facem un Buzău mai mare. Un Buzău cu mai multe oportunități, cu locuri pentru tineri, cu noi locuri de muncă și cred că este una dintre cele mai lăudabile acțiuni ale unui primar de mare municipiu. Chiar dacă până la acest moment nu foarte mulți buzoieni s-au prezentat la vot, vreau să-l felicit pe domnul primar pentru această inițiativă și sperăm ca până la ora 21.00 cât mai mulți buzoieni să vină la vot. Reforma administrativă trebuie făcută în România, mi-aș dori mult să înceapă din Buzău, mai exact din municipiul Buzău”, a spus Ciolacu la ieșirea de la urne.

Video: Șansa News


loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Un circ absolut grotesc, al cărui bilet este foarte scump pentru bugetul susținut exclusiv din taxele și impozitele buzoienilor. Rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: