AdministrațieȘtirile zilei

Primarul Toma va pleca din Palatul Comunal

Luna aceasta ar urma să înceapă lucrările de reamenajare a clădirii Bazarului, în care urmează să fie mutată o bună parte din funcționarii Primăriei Buzău. Primarul Constantin Toma a anunțat că își va muta și el biroul aici.

Licitația pentru desemnarea unei firme care să se ocupe de extinderea și recompartimentarea clădirii s-a încheiat, iar luna aceasta ar urma să fie demarate lucrările propriu-zise. Proiectul prevede transformarea clădirii într-un sediu administrativ care să găzduiască activitatea funcționarilor din Primărie.

Printre angajații care vor ajunge la Bazar se numără cei de la Evidența Persoanelor, de la Starea Civilă, dar și cei de la viitorul centru de monitorizare video a orașului.

După Revoluție, clădirea Bazarului a fost transformată în centru comercial. Anul trecut, administrația de la Palatul Comunal a decis să nu mai prelungească contractele comercianților și să transforme clădirea în sediu secundar pentru Primărie.

După mutarea funcționarilor în clădirea Bazarului, Palatul Comunal va fi introdus în circuitul muzeal și va putea fi vizitat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Este salutara aceasta hotarare. Noi, cetatenii orasului, ne dorim ca Buzaul sa redevina un oras curat, renovat, cu cladirile istorice din oras renovate in acelasi stil arhitectural, conditie obligatorie ( Ex. cladirile de pe strada Cuza Voda si de pe bld Balcescu). Masurile coercitive sa se aplice in mod egal, tuturor celor care incalca hotararile locale si legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close