Știrile zilei

Primăvara începe cu…ploi!

După câteva zile însorite, se întoarce vremea mohorâtă. Meteorologii anunță că, astăzi, 1 martie, vor predomina ploile și ninsorile în majoritatea regiunilor, însă, începând de mâine, aria precipitațiilor va fi în retragere, iar temperaturile vor începe să crească.

La această oră, cerul este variabil în sud-vest, dar prezintã înnorãri în celelalte regiuni. Se semnaleazã precipitaţii sub formã de ploaie în Maramureş, Moldova, nordul Munteniei şi al Dobrogei, predominant ploaie în Transilvania şi ninsori la munte. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, mai ales pe creste, dar şi în deltã. La ora 05 se înregistrau valori termice cuprinse între -4 grade la Apa Neagrã şi Bozovici şi 7 grade la Polovragi.

  •  La Buzău sunt prognozate ploi.

    Astăzi, în regiunile estice şi sud-estice, iar la începutul intervalului şi în centrul ţãrii, cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formã de ploaie. Cu totul izolat, în primele ore, vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificãri de 45…55 km/h.

În zona montanã, local, va ninge, vântul va sufla cu rafale de 60…80 km/h, pe creste viscolind sau spulberând zãpada, cu precãdere în prima parte a zilei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre parţial noros, cu ploi doar izolat, cu precãdere în Oltenia, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în regiunile sud-vestice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 12 grade, valori apropiate de cele normale pentru începutul lunii martie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button