Utile

Prinși după ce au dat două spargeri în aceeași noapte

Poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Pogoanele au identificat la scurt timp de la comiterea faptei doi tineri bănuiţi de comiterea a două furturi dintr-o locuinţă şi societate comercială din localitatea Cotu Ciorii. Prejudiciul de aproximativ 4.000 de lei a fost recuperat integral.

Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 28 spre 29 martie 2018, doi tineri din localitatea Cotu Ciorii, cu vârste cuprinse între 21 şi 17 ani, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din localitate, ce avea ca obiect de activitate vânzarea de bunuri alimentare şi nealimentare, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri şi produse, precum şi o sumă de bani.

De asemenea, în aceeaşi noapte, în jurul orei 03.00, cei în cauză ar fi pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat în vârstă de 61 de ani, din localitate şi i-ar fi sustras o sumă de bani.

Prejudiciul, estimat la valoarea de 4.000 de lei, a fost recuperat integral de poliţişti şi predat persoanelor vătămate, ambii în vârstă de 61 de ani, din localitatea Cotu Ciorii.

Poliţiştii au dispus reţinerea celor doi bănuiţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Urmează ca astăzi, tinerii să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pogoanele, în vederea luării măsurilor legale. În cauză, s-a întocmit dosar penal, în care poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */