Politică

Pro România, petrecere de 8 Martie cu angajate din administrație (P)

Situație cel puțin îngrijorătoare la Buzău. Zilele trecute, angajatele mai multor instituții buzoiene au fost invitate să participe la petrecerea de 8 martie organizată de filiala județeană a Pro România.

Surse bine informate ne-au dezvăluit că fostul prefect de Buzău, Carmen Ichim, s-ar fi folosit de influența funcției pe care a deținut-o, pentru a le convinge pe doamne să participe la petrecerea politică. Ceea ce se pare că s-a și întâmplat, având în vedere că multe angajate ale unor servicii publice deconcentrate, aflate până nu demult în subordinea lui Carmen Ichim, precum Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Buzău, Administrația Județeană a Finanțelor Publice sau Casa Județeană de Pensii au fost prezente la reuniunea Pro România.

Mai mult decât atât, în mediul online au apărut mai multe fotografii în care fostul purtător de cuvânt al Instituției Prefectului, Gabriel Cozma, un apropiat al lui Carmen Ichim, apare împărțind flori prin sală. Situația naște îngrijorare în rândul buzoienilor care se întreabă, în ce măsură este normal ca funcționarii publici să participe la astfel de petreceri cu iz electoral și cum își pot exercita atribuțiile de serviciu fără să-și arate partizanatele politice, de vreme de acceptă ”cadouri” din partea unui partid.

Carmen Ichim a fost propusă ca prefect în aprilie 2017 și eliberată din funcție de premierul Ludovic Orban în decembrie 2019.

loading...

Un comentariu

 1. Bag de seama ca articolul tau are iz si scop electoral.
  Stim ca ai contract cu Primaria si precum tereacă ii bagi limba in ureche falimentarului…asa ca nu trebuie sa te chinui prea mult.
  Ca si barbat,oferind unor doamne flori nu este o crimă. Crimă este ce face falimentarul cu acest oras de 2 lei.
  Printre altele,cand a dat in folosinta podul de pe strada Horticolei a scos si autobuzul electric

  De atunci l a mai vazut cineva?
  Strazile arata ultra jalnic si tu sustii hotii???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button