Știrile zilei

Profesori din Buzău, membri ai unei rețele de trafic de droguri de mare risc

UPDATE: Profesorul are 38 de ani și predă la un liceu din Pătârlagele. Cealaltă persoană vizată este o tânără psihopedagog la Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive. Cei doi ar forma un cuplu, potrivit unor surse citate de media locală.


ȘTIREA INIȚIALĂ: O amplă acțiune desfășurată de DIICOT și IPJ Buzău scoate la iveală informații uluitoare. Doi profesori din județul Buzău s-ar afla printre persoanele suspectate că făceau rost de droguri de la dealeri din alte județe și apoi le vindeau clienților din municipiul Buzău.

Acțiunea pentru destructurarea grupului infracțional specializat în vânzarea de droguri de risc și mare risc a avut loc în această dimineață în Buzău și alte județe . Potrivit unor surse, citate de Șansa News, ar fi vorba despre două cadre didactice care ar preda în județul Buzău. Unul dintre profesori ar preda la o școală specială pentru copiii cu deficiențe auditive, iar celălalt, la un liceu din Pătârlagele.

La grup ar fi aderat rapid mai multe persoane din județul Buzău. Suspecții cumpărau droguri de la dealeri din alte județe, precum Vrancea, Brăila sau Teleorman, după care vindeau marfa în municipiul Buzău. Totul se desfășura online, fără ca traficanții și clienții să se întâlnească. Drogurile erau comandate prin intermediul unei aplicații criptate și plătite cu criptomonede.

La sediul D.I.I.C.O.T.– Biroul Teritorial Buzău vor fi conduse 25 de persoane, în vederea audierii.

Vom reveni cu amănunte!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button