Știrile zilei

Program pentru stare de bine și sănătate, înființat la Centrul „Iazul Morilor”

Primăria Municipiului Buzău prin Centrul Cultural și Educațional ,,Alexandru Marghiloman” lansează un program pentru stare de  bine și sănătate la Centrul Iazul Morilor. În fiecare lună, începând din ianuarie, buzoienii au șansa să fie față în față cu cei mai mari specialiști în sănătate psiho-emoțională din România.

Pe 21 ianuarie 2023, primul eveniment dedicat proiectului „Buzău, oraș deschis stării de bine” este  „Conectarea umană, starea de bine și sentimentul de siguranță. Aplicații ale teoriei polivagale pentru sănătatea mintală și psihoemoțională a individului și a comunității”.

Teoria polivagală este un pilon extrem de important al existenței noastre, fiind o sursă foarte bună prin intermediul căreia ne putem înțelege pe noi înșine și o șansă de a ne dezvolta din ce în ce mai mult, în calitate de indivizi. Chiar dacă multă vreme unele teorii considerau mintea separată de corp, fără vreo influență reciprocă majoră, acum avem din ce în ce mai multe dovezi științifice care confirmă legătura indestructibilă dintre corpul fizic și psihic și cum ne putem ajuta corpul prin echilibrul psiho-emoțional.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să completați formularul cu datele dvs. de contact pe care le vom folosi ca să vă reamintim de acest  eveniment cu câteva zile înainte.(Găsiți formularul și pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Buzău)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAiJs3A3gvzeYtVRMv5EG6ORcdHwQAfXI_6jHe093j-ZmqLA/viewform

Totodată, puteți opta pentru înscriere telefonică la 0766 240 486. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button