Știrile zilei

Program special. O instituție din Buzău este deschisă și astăzi

Scrutinul de astăzi a schimbat programul la Serviciul de Evidență a Persoanelor Buzău. Funcționarii serviciului au lucrat și ieri, dar sunt la serviciu și astăzi pentru a veni în sprijinul celor care au probleme cu valabilitatea cărților de identitate.

Buzoienii pot intra în posesia de noi documente într-un timp record. Asta pentru că Serviciul de Evidenţă a Persoanelor are program special cu publicul, pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să voteze. Pentru primiri şi eliberări de documente s-a lucrat atât sâmbătă, cât şi duminică.

În această săptămână, funcţionarii de la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor au constatat o creştere a numărului de cereri pentru eliberarea de noi cărţi de identitate. Afluxul a fost dat de persoanele care vor să voteze duminică.

Ghişele de la buletine vor fi deschise şi în weekend, începând cu ora 7:00, pentru a veni în sprijinul celor care vor să voteze, dar nu au cărţi de identitate valabile. Cărţile de identitate cerute sâmbătă şi duminică vor fi eliberate în regim de urgenţă. Taxa pentru un document este de 7 lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: