Știrile zilei

Programul autobuzelor etajate care îi vor duce pe buzoieni la Sărata Monteoru

În perioada 1 – 4 iunie 2023, la Buzău și în stațiunea Sărata Monteoru va avea loc Festivalul Cultural „Buzău Fest & Zilele Chișinăului la Buzău”. Consiliul Județean Buzău, organizatorul evenimentului, îi invită pe toți buzoienii să participe la activitățile din cadrul festivalului.

Ca în fiecare an, Consiliul Județean va pune la dispoziție două autobuzele etajate care, în perioada 2-3 iunie, vor efectua curse gratuite pe ruta Buzău-Monteoru și retur.

Programul autobuzelor este următorul:

  • Autobuz nr. 1- ora 11:00/13:00/15:00/17:00/19:00 – Municipiul Buzău (Stadion Crâng) – Sărata-Monteoru și retur
  • Autobuz nr. 2- ora 12:00/14:00/16:00/18:00 – Municipiul Buzău (Poarta Crâng) – Sărata-Monteoru și retur

Din programul evenimentului fac parte activități recreative, expoziții de pictură și artă populară, ateliere meșteșugărești, parade ale portului popular, tabere militare, degustări de produse tradiționale, concerte și focuri de artificii.

Pe 1 iunie, în cea dintâi zi a evenimentului, în grădina Centrului Muzeal „I.C. Brătianu” va avea loc un spectacol de teatru, iar toți copiii prezenți vor primi dulciuri.

Potrivit anunțului oficial al Consiliului Județean Buzău, organizatorul evenimentului, evenimentul va avea loc joi, 1 iunie 2023, la ora 11:00. În frumoasa grădină publică de pe bulevard va avea loc spectacolul de teatru „Cartea Junglei”, iar copiii prezenți vor primi dulciuri.

Seara, la ora 21:00, buzoienii sunt așteptați să se alăture paradei cu torțe a soldaților romani, a gladiatorilor și a războinicilor daci. Distracția se va muta apoi pe stadionul din Sărata Monteoru, unde vor avea loc reconstituiri istorice, ateliere meșteșugărești, concerte și multe alte surprize.

„Buzău Fest & Zilele Chișinăului la Buzău” va avea loc în perioada 1 – 4 iunie 2023, activitățile desfășurându-se atât în municipiul Buzău, cât și la Sărata Monteoru.

Click aici pentru a consulta programul evenimentului.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button