Anunțuri

Proiect de hotărâre privind accesul în imobilele proprietate publică sau privată din Râmnicu Sărat, lansat în dezbatere publică. Ședința, programată pe 15.04.2022, de la ora 13

Primarul Municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan a elaborat un proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor care vor fi percepute pentru exercitarea dreptului de acces pe, în sau sub imobilele proprietate publică/privată a Municipiului Râmnicu Sărat.

Inițiativa presupune și organizarea unei consultări publice pentru proiectul propus, programată pentru data de 15.04.2022, de la ora 13, la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat – Sala de Consiliu:

ANUNŢ
CONSULTARE ŞI DEZBATERE PUBLICĂ
a Proiectului de hotărâre privind aprobarea tarifelor care se vor percepe pentru exercitarea dreptului de acces pe, în sau sub imobilele proprietate publică/privată a Municipiului Râmnicu Sărat

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, se aduce la cunoştinţă publică iniţiativa Primarului Municipiului Râmnicu Sărat, domnul Cîrjan Sorin-Valentin, referitoare la elaborarea Proiectului de hotărâre privind aprobarea tarifelor care se vor percepe pentru exercitarea dreptului de acces pe, în sau sub imobilele proprietate publică/privată a Municipiului Râmnicu Sărat şi organizarea consultării/dezbaterii publice pentru proiectul propus, în data de 15.04.2022, ora 13:00, la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat – Sala de Consiliu.
În conformitate cu stipulaţiile art. 7 alin. (10) din Legea nr. 52/2003, modalitatea de colectare a recomandărilor, modalitatea de înscriere şi luare a cuvântului, în timpul defăşurării şedinţei de dezbatere publică se va face în ordinea sosirii, conform listei întocmite în prealabil, în acest sens, prin intermediul Birou Informare şi Relaţii Publice. Fiecare persoană are posibilitatea de a-şi exprima punctul de vedere în timp rezonabil.

Participanţii la dezbaterea publică care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotarâre ce face obiectul prezentului anunţ. În cadrul dezbaterii nu se vor lua în considerare propunerile, sugestiile şi opiniile care nu se circumscriu proiectului de hotarare adus spre consultare/dezbatere publică.

Textul complet al proiectului de hotărâre însoţit de Referatul de aprobare al Primarului Municipiului Râmnicu Sărat şi Raportul de specialitate al structurii de specialitate, va fi afişat la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat şi pe pagina web www.primariermsarat.ro.
În considerarea art. 7 alin. (1) din Legea nr. 52/2003, teza finală, persoanele interesate pot solicita în scris printr-o cerere adresată în acest sens, Compartimentului Registratură din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat, transmiterea documentaţiei care face obiectul prezentului anunţ.
Raportat la prevederile art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003, eventualele propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre, exprimate în scris, conţinând numele, prenumele, domiciliul şi numărul de telefon al semnatarului, se vor depune la Compartimentul Registratură din cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat, în timpul programului de lucru sau prin e-mail la adresa [email protected], până la data de 21.04.2022.
Vă mulţumim pentru interes şi vă aşteptăm în sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat, în ziua de 15.04.2022, ora 13:00.

Primar,
Cîrjan Sorin-Valentin

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Astia la Ramnic vor sa ia bani pentru a permite accesul in primarie?
    Haha de unde e primarul ala atat de inteligent?
    Doamne, ce-ai Doamne cu tara asta de-i pui in frunte numai tembeli ?!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: